Scoor hoger met Google Street View Trusted

Hoger scoren in de zoekresultaten op Google? Dat kan met het Google Street View Trusted programma. Virtualtours.nl is geautoriseerd door Google om professionele 360 foto’s van jouw bedrijf te maken op basis van Street View-technologie en deze officieel te publiceren op Google Maps, Street View en Google Plus.

StreetviewEen hogere score in de zoekmachine van Google betekent dat toekomstige klanten jouw bedrijf beter kunnen vinden: de eerste stap in het verkoopproces! Vanuit Street View, Maps of Google Plus, kunnen zij op hun eigen laptop, tablet of smartphone binnenkijken in je bedrijf. Zo kunnen ze zich een beeld vormen van jouw professionaliteit, dienstverlening en assortiment. Dat past helemaal bij Het Nieuwe Winkelen. Jij profileert je als ondernemer die meegaat met de tijd. En uiteraard: klanten die jou weten te vinden én weten wat ze kunnen verwachten, lopen ook gemakkelijker een keer fysiek bij jou naar binnen. Zeker winkels buiten de hoofdwinkelstraat profiteren hiervan.

Doe mee met Street View!

Drie simpele stappen

Neem contact op met virtualtours.nl om een afspraak te makenWe komen bij je langs om de (toegankelijke) plaatsen in jouw bedrijf in 360 graden te fotograferenDe foto’s worden omgezet naar een Google Street View tourGoogle voert een strenge kwaliteitscontrole uit op alle gepubliceerde foto’s, hierdoor kan het een week duren voor jouw bedrijf on line is in 360 graden.

Wat kost dat?

Een complete set 360 graden foto’s is al leverbaar vanaf € 249 (excl. BTW), afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Bestel je als winkeliersvereniging of centrummanagement-organisatie voor meerdere bedrijven tegelijk, dan geven wij een flinke korting per deelnemer! Bij de prijs inbegrepen zijn het maken van de foto’s, het digitaal bewerken en samenvoegen tot een virtuele tour, het afstemmen met Google, het publiceren en onbeperkte hosting. Er zijn geen voorrij- of opstartkosten, geen reiskosten, geen andere verborgen kosten. Je krijgt de volledige publicatierechten over al het geleverde materiaal en kunt dit bijvoorbeeld ook gebruiken op je Facebookpagina of in folders of advertenties.

Privacy en veiligheid

Met het oog op privacy worden in een Street View tour gezichten van mensen en nummerborden van auto’s die eventueel in beeld zouden komen, onherkenbaar (onscherp) gemaakt. Google stelt dit verplicht. Daar bovenop kunnen we desgewenst bijzondere veiligheidsmaatregelen in jouw bedrijf, zoals bewakingscamera’s, onzichtbaar retoucheren, om het dievengilde niet onnodig wijzer te maken.

Ook op jouw eigen website!

Een tour op Google Street View is eenvoudig te integreren met jouw eigen website, maar blijft vooral een zakelijke presentatie. Op je eigen site kun je er een volledige multimediale en persoonlijke beleving van maken, met video’s, een menu en/of plattegrond, beschrijvingen, geluidseffecten, muziek en gesproken toelichting. In zijn ultieme vorm is de virtual tour op zichzelf een complete, interactieve website, die er op alle apparaten goed uitziet. Dergelijke opties zijn maatwerk. In het portfolio op deze website zie je enkele voorbeelden van de meer uitgebreide mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op!

DutchEnglishFrenchGermanSpanish