Werkwijze

Bezoek verre, moeilijk te bereiken locaties en ontoegankelijke plekken gemakkelijk via de webbrowser. Dankzij 360x180 graden panoramafotografie stapt de kijker 'in de foto'; hij kan van de hemel tot de aarde, van plafond tot vloer en van links naar rechts (of andersom), volledig in de rondte om zich heen kijken. En eventueel overspringen naar een ander panorama. Zo ontstaat een realistisch beeld van de ruimte en een ongekende multimedia-ervaring.

Om dit te kunnen realiseren, wordt gebruik gemaakt van lenzen met extreem grote beeldhoek en hulpmiddelen om de camera met lens exact rondom het optisch middelpunt te laten draaien, waardoor er geen 'parallax' ontstaat. Met behulp van speciale software worden de beelden naadloos gecombineerd en van een gebruikersinterface voorzien. Vanuit een menu, of via zogeheten 'hotspots' is het mogelijk van het ene panorama naar het andere te springen, waardoor uiteindelijk een complete virtuele rondwandeling mogelijk is.

Panorama's zijn verder uit te breiden met onder meer 2D of 3D foto's, plattegronden, animaties, video, muziek/geluid en koppelingen naar externe websites. Op deze website zijn diverse spectaculaire voorbeelden te vinden, onder het kopje 'Portfolio'.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak

FaLang translation system by Faboba