Toon je bedrijf in VR

VR is helemaal doorgebroken in de consumentenmarkt, dankzij het succes van krachtige smartphones en de inspanningen van grote bedrijven als Google en Samsung.

Virtual RealityMet de Cardboard viewer van Google (foto) wordt VR beleven een kwestie van een paar euro’s en wat knutselwerk. De lage prijs brengt het uitdelen van VR-viewers als relatiegeschenk binnen handbereik. Opgevouwen past de viewer in een platte envelop. Uitgevouwen is het een een prachtig, eigentijds cadeau, waarmee je de boodschap van jouw bedrijf indringender kunt overbrengen dan ooit.

Een unieke ervaring

Er zijn duizenden VR apps op de markt die gebruikers met hun Cardboard viewer kunnen bekijken. Inclusief de Street View App van Google. Virtualtours.nl maakt hiervoor tours met 360 graden foto’s (zie de pagina Street View Trusted op deze website).

Bedrijven die hun relaties een echt unieke ervaring willen bieden, laten hiervoor een eigen 360 graden video of een virtual tour maken. Die kan op internet staan. Nog mooier is deze aan te bieden als zelfstandige app en te verspreiden via de officiële kanalen van de Apple iTunes store en Google Play.

Complete informatiebron

Een eigen app hoeft zich niet te beperken tot een VR-beleving, maar kan een complete informatiebron zijn die gebruikers helpt, eenvoudiger contact te leggen met jouw bedrijf. Zo kan de app gegevens bevatten over producten en diensten, contactinformatie, een routeplanner, nieuws, tips, etc.

Meer weten? Neem nu contact op.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish