Topslijter Sander Graat in Boxmeer
Streetview tour van úw topSlijter Sander Graat

TopSlijter Sander Graat (voorheen Gall&Gall) is een begrip in Boxmeer. Met een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen, speciaalbieren, likeur en gedestilleerde dranken.

TopSlijters zijn lokaal betrokken speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken levert úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.
Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft úw topSlijter alles in huis. Niet alleen de dranken, maar ook de verdere benodigdheden en adviseringen over de juiste invulling van uw feest maken het geheel compleet. Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, jubileum, of zomaar? úw topSlijter heeft het, of maakt voor u een verrassend geschenk op maat. úw topSlijter denkt graag met u mee en biedt u nèt iets meer.

Recent maakte virtualtours.nl maakte een Google Street View tour van úw topSlijter Sander Graat in winkelcentrum De Kloostertuin te Boxmeer.

Klik hier of op de foto om de tour te starten


Share this post

DutchEnglishFrenchGermanSpanish