Verkoop je huis sneller met Funda Media

24/7 open huis

Funda Media
Funda Media presentatiepakket

Je wilt je huis vlot verkopen. Een goede makelaar inschakelen is de eerste stap. Daarnaast kun je er zelf veel aan doen om jouw huis aantrekkelijker te maken voor een mogelijke koper. Een goede presentatie op Internet speelt daarbij een doorslaggevende rol.

Mensen die een koophuis zoeken, kijken tegenwoordig eerst op Funda of op de site van hun eigen makelaar. Vervolgens zijn het niet alleen de prijs, de plaats en de grootte die de aandacht trekken, maar vooral ook de foto’s. Hoe meer, hoe beter!

Binnen zonder poetsen

Met een 360 graden foto springt jouw huis eruit Een 360 graden foto geeft toekomstige kopers de kans om op hun gemak rond te kijken: links rechts, boven, beneden. Een reeks aan elkaar gekoppelde 360 graden foto’s, al dan niet met plattegrond, maakt het zelfs mogelijk virtueel rond te wandelen in je huis. Direct, zonder een afspraak te moeten maken of een stap buiten de deur te zetten. En zonder dat je daarvoor telkens weer het hele huis moet leeghalen, opruimen en poetsen.

Serieuze interesse

360 graden presentaties maken van iedere dag (of nacht) een Open Dag. Beter nog: mensen die een afspraak maken om jouw huis in het echt te komen bekijken, weten vooraf wat ze kunnen verwachten. Er komen vooral serieus geïnteresseerden op af en minder pottenkijkers die alleen maar nieuwsgierig zijn.

Een schitterend aandenken

Jouw huis wordt misschien wel sneller verkocht dan je had verwacht. Met een virtuele rondleiding heb je dan een mooi en uniek aandenken aan je oude woning. Een aandenken dat je kunt delen met vrienden en familie en eventueel zelfs op je eigen website of Facebookpagina kunt zetten.

Totaalbeeld

Een foto zegt soms meer dan 1.000 woorden. En toch blijft er onzekerheid over wat je NIET ziet op de foto. Reisbrochures staan er bekend om. Een 360 graden foto of virtual tour toont het totaalbeeld en neemt die onzekerheid weg. Onderzoek in de VS toont aan dat:

  • er 40% tot 80% vaker wordt gekeken naar op internet te koop staande huizen, als er een virtual tour beschikbaar is.
  • 75% van de mensen die een huis bekijken een virtual tour zeer wenselijk vindt.
  • bezoekers gemiddeld 5x langer op een website met virtual tours blijven dan op een site met alleen foto”s
  • virtual tours de kans vergroten dat een bezoeker terugkomt om nog eens te kijken.
DutchEnglishFrenchGermanSpanish