Virtual tours in horeca, toerisme en recreatie

Vakanties en verblijven in hotels worden meer en meer via internet geboekt. De beslissing om te kiezen voor een accommodatie, hangt dan ook voor een groot deel af van de indruk die een gast krijgt via de presentatie op internet, gewoonlijk door middel van foto’s.

Een virtual tour (virtueel bezoek) biedt ten opzichte daarvan een onderscheidend voordeel. Panoramische foto’s geven namelijk een eerlijk, realistisch beeld van de accommodatie en de eventueel daarbij behorende faciliteiten. Koppelingen vanuit het panorama naar bijvoorbeeld menu of wijnkaart, video’s of zelfs rechtstreeks naar het reserveringssysteem, zijn probleemloos mogelijk. Waarmee de drempel voor een bezoek of boeking verder wordt verlaagd.

Virtual #tour in #horeca #toerisme #recreatie verlaagt drempel voor een bezoek Klik om te Tweeten

Leave a comment

DutchEnglishFrenchGermanSpanish