Toepassingen

Panorama's en virtual tours geven een ruimtelijke indruk van een gebouw. Ze laten potentiële kopers binnenkijken, zonder drempels en zonder dat het tijd kost. Het vergroot de kans op een fysieke afspraak met kopers die werkelijk geïnteresseerd zijn.

Steeds meer mensen boeken hun vakanties, uitstapjes en zakelijke verblijven via internet. Een aantrekkelijke en onderscheidende digitale presentatie draagt dan ook bij aan de positieve keuze voor een bezoek of verblijf.

Waar persfotografie veelal een beperkte beelduitsnede laat zien, geeft panografie het totaalbeeld. Panojournalistiek bevordert niet alleen de interactiviteit en entertainmentwaarde, maar draagt bij aan een beter overzicht en begrip van complexe situaties.

Panorama's zijn uitstek geschikt voor educatieve doeleinden, zoals in musea of bezoekerscentra, op historische locaties of op scholen. Ze prikkelen de nieuwsgierigheid en stimuleren op die manier het leren!

Virtual tours worden vertoond in de rechtszaal, waardoor tijdrovende reconstructies op de plaats delict niet meer nodig zijn. Het is een uitzonderlijke toepassing, die duidelijk maakt dat de mogelijkheden van panoramafotografie verder reiken dan je op het eerste gezicht zou denken.

Met een virtual tour hebben lokale winkeliers een streepje voor ten opzichte van webshops. Een virtual tour laat namelijk de fysieke winkellocatie zien. Dat helpt, het vertrouwen te winnen van de consument. En vertrouwen is in het internettijdperk belangrijker dan ooit.

FaLang translation system by Faboba